Over LEV. - Lev Foodbar
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over LEV.

We weten waar onze gasten naar hunkeren

LEV. wants to meet you!

LEV staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid.

LEV is eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, gaat voor kwaliteit, houdt van de Achterhoek, heeft lef en viert het leven. In LEV geeft Mike Vrijdag zijn signature aan de gerechten en is Marlon Natrop het gezicht van de FoodBar.

19260589_1488278411230988_5194170371719393748_n
lev-food-05

VEELZIJDIGE MENUKAART

Kies wat je lekker vindt, de menukaart is veelzijdig en verrassend.

Centraal staat goede koffie, lekkere patisserie en de beste lunchgerechten; ‘s avonds draait het allemaal om Food, Beer & Wine. In de grote open keuken worden de signature dishes van Mike Vrijdag bereid. Op het plein naast LEV is de meest sfeervolle binnentuin van Doetinchem gesitueerd waar het ontspannen loungen is.

ProefTuin Doetinchem

Het plan is om de winkel naast LEV na de zomer om te toveren tot de Heerlijckheid Achterhoek Foodstore.

Mooie producten uit de streek, gezonde maaltijden, groente, vis, vlees, aardappels, wijn, noten, zuivel. Echt Achterhoek. Producenten worden opgeroepen zich te melden!

Asperge high res (1)