Vacature: Chef de Partie

Vacature: Chef de Partie

Zit het maken van heerlijke smaakcombinaties in jouw bloed, heb jij passie voor eerlijke en dagverse producten en beschik jij over een flinke dosis LEV? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze keukenbrigade, onder leiding van smaak bewaker én sterren chef Mike Vrijdag, zijn wij op zoek naar een chef de partie.

LEV Foodbar, gevestigd in Doetinchem, is het ruige broertje van Villa Ruimzicht en Strandlodge. Mooie gerechten, die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, mooie wijnen en oprechte gastvrijheid, dat is LEV Foodbar. Eigenzinnig, stoer, vriendelijk, uitgesproken, kwaliteit, houdt van de Achterhoek, heeft lef en viert het leven. In LEV geeft Mike Vrijdag zijn signature aan de gerechten en is Marlon Natrop het gezicht van de Foodbar. Bij LEV werk je in een inspirerende omgeving met een jong en ambitieus team. Van woensdag t/m zondag zorgen wij met ons hele team ervoor dat onze gasten vol enthousiasme weer naar huis gaan.

Ben jij diegene met LEV die wij zoeken?

  • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken en producten;
  • Jouw maken ze niet gek, stressbestendig is wat jij bent;
  • Gastgerichte service op hoog niveau zit in je genen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Na het werk een biertje doen met jouw collega’s vind jij leuk.


Maar wat heeft LEV jou te bieden?

Wij bieden een afwisselende job in een restaurant die is bekroond met een BIB Gourmand. Onder leiding van sterrenchef Mike Vrijdag en Marlon Natrop werk jij in een ambitieus team met gedreven collega’s vol humor en is er alle ruimte voor jouw ontwikkeling. Je krijgt een verantwoordelijke functie met een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij LEV? Solliciteer dan nu!
Overtuig ons van jouw skills en wie weet ben jij onze nieuwe collega. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar info@levfoodbar.com