LEV's Liefdesbar - Lev Foodbar
1030
page-template-default,page,page-id-1030,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

LEV’s Liefdesbar

WOW! Wij hadden nooit kunnen hopen dat LEV’s liefdesbar zoveel publiciteit zou trekken. In de buurt Doetinchem, Omroep Gelderland, Radio 538, Glamour en Linda Nieuws. We hebben meer dan 230 (!) aanmeldingen mogen ontvangen. Daarom hebben we besloten om de aanmeldingen tijdelijk stop te zetten zodat onze cupido’s hun werk kunnen doen. Meer info volgt.. 

Op woensdag 1 mei 2019 toveren wij voor één dag onze foodbar om in: LEV’s liefdesbar!

Wil jij de liefde van je leven ontmoeten of vind jij dat die ene vriend(in) écht weer eens moet daten? Dan is dit dé kans! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf of iemand anders aan te melden via onderstaand formulier en wij zorgen voor de rest. Onze LEV cupido’s gaan op zoek naar de perfecte match en zorgen ervoor dat jullie een leuke date tegemoet gaan. Tijdens LEV’s first liefdesbar serveren wij een 3-gangen keuzemenu voor €34,50 p.p.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vul onderstaand formulier in voor jezelf óf voor een vriend/vriendin.

Stap 2: Onze cupido’s zoeken aan de hand van jouw aanmeldformulier de juiste date uit. Is er een match voor jou uitgekomen dan informeren wij jullie z.s.m.

Stap 3: Op woensdag avond 1 mei toveren wij LEV om in een Liefdesbar en ontvangt onze eigen Paul jullie.

Stap 4: Daten maar! 😉 Wij zorgen voor de romantiek, de rest moeten jullie zelf doen..

Ps. Heb jij vragen aan ons? Mail dan naar info@levfoodbar.com.

*Vanzelfsprekend gaan wij discreet om met de persoonlijke gegevens.