LEV’s Liefdesbar

The word is out! LEV Liefdesbar part 2 is officieel.

Na het succes van de eerste editie konden wij niet wachten om een tweede editie te lanceren en wél op woensdag 19 juni 2019. Ben jij deze avond beschikbaar en zie jij een blind date wel zitten? Meld je dan nu aan! Uit alle aanmeldingen selecteren wij een geschikte match voor jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het concept van LEV liefdesbar is simpel: Liefde & Lekker eten. Mensen bij elkaar brengen onder het genot van lekker eten. Tijdens deze LEV liefdesbar avond ga jij op blind date met een match die wij voor jou geselecteerd hebben en onder het genot van een 3-gangen keuzediner geniet je van een gezellige avond.

Wat moet je doen?

  • Vul het online aanmeldformulier in door te klikken op ‘aanmelden’ (t/m maandag 27 mei). Schroom niet om zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven op de vragen, dit maakt het voor ons makkelijker!
  • Wanneer er genoeg aanmeldingen binnen zijn gaan onze cupido’s aan de slag met matchen. Let op! Wij doen ons best om een zo goed mogelijke match te maken, de liefde van je leven kunnen wij je helaas niet verzekeren.
  • Wanneer jij geselecteerd bent voor onze liefdesbar ontvang je van ons een mail met daarin een betaal link. Wij vragen jou om de €34,50 p.p. van het 3-gangen diner vooraf te betalen zodat er op de avond zelf geen ongemakkelijke betaalmomenten ontstaan. De drankjes dienen wel op de avond zelf voldaan te worden.
  • Een paar dagen van te voren ontvang jij van ons een mail met daarin de laatste informatie en het tijdstip.
  • Daten maar! Wij kunnen niet wachten.. Wij zullen er alles aan doen om er een leuke avond van te maken.